Gemeente Best

Best combineert het gemoedelijke en sociale van een dorp, met alle voordelen van de grote stad bij de hand. Die combinatie weten onze bijna 30.000 inwoners te waarderen.

Best biedt veel mogelijkheden om te wonen, werken en te ontspannen. Dat samenspel proberen we goed te bewaren. Dat doen we samen met de inwoners, de ondernemers en iedereen die Best een warm hart toedraagt. Het is belangrijk dat onze inwoners trots kunnen zijn op Best en ook dat bezoekers het naar hun zin hebben.

In Best is het goed ontspannen. Dat kan bijvoorbeeld door te genieten van het brede winkelaanbod. Onlangs is het centrum van Best opnieuw ingericht en daarmee is het nu meer dan ooit een plek om lekker te winkelen en ontspannen. Geniet van de lokale horeca en neem een kijkje bij de fonteinen. Deze zijn niet alleen voor de kinderen een mooie belevenis. Ook volwassenen zie je genieten op een mooie zonnige dag!

Ook om te werken zijn er vele mogelijkheden in Best. Grote bedrijven wisselen af met kleinere ondernemers. De bedrijvigheid is groot en natuurlijk sluiten we aan bij Brainport. Samen kunnen we zorgen voor veel mooie ontwikkelingen voor de regio. Niet alleen op het vlak van werkgelegenheid werken we samen, maar ook rondom de bereikbaarheid van onze regio trekken we samen op. Best ligt wat dat betreft natuurlijk gunstig. Het verdiepte station, de aansluiting bij de snelwegen en ook per fiets is Best goed te bereiken. Maak eens gebruik van de mooie fietsroutes. Bijvoorbeeld naar het prachtige Groene Woud, of fiets via een mooie verbinding naar Eindhoven.

Kijk voor meer info op www.gemeentebest.nl

Gemeenten